NOWOŚCI I PROMOCJE

Oblewarki do czekolady

Oblewarka do czekolady Choco-Basic

  • urządzenie składa się z: niskociśnieniowego pistoletu z pojemnikiem, jednostki ogrzewającej i regulatora ciśnienia
  • 1 zbiornik o pojemności 0,6l
  • regulacja temperatury 20-50°C
  • zalecana temperatura 30-40°C
  • brak kompresora
  • wymiary: 250x160x390 mm
Oblewarka do czekolady Choco-Basic

Oblewarka do czekolady ChocoMax

  • 1 zbiornik o pojemności 8l
  • regulacja temperatury 20-50°C
  • zalecana temperatura 30-40°C
  • wbudowane sterowanie
  • wbudowana pompa
  • elektrycznie podgrzewany przewód pistoletu
  • brak kompresora
  • wymiary: 540x450x910 mm
Oblewarka do czekolady ChocoMax Oblewarka do czekolady ChocoMax

 
GIKO - piece i maszyny piekarnicze